Liikenne 2015

Submitted by

Linja 742 säästettävä, vuoroja lisättävä nykyisestä

Jos joku näitä vielä lueskelee niin tiedoksi: HSL:n hallitus on 16.04.2013 (Pöytäkirja Pykälä 58) päättänyt linjan 742 lakkauttamisesta. http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/paatoksenteko/Sivut/kokousaineistot.aspx Jonkinlaisena lohtuna tai osittaisena torjuntavoittona uusi linja 718 Kuninkaanmäetä Sotungin kautta Helsinkiin. Linja toimii vain ruuhka-aikoina, mutta käsittääkseni 30 min välein. Myös linja 740 lakkautetaan ...more »

Voting

54 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Itä-Hakkilasta tulevat bussit

Olisi loistavaa jos bussilinjat 68 ja 69 kulkisivat useammin kuin kerran tunnissa tikkurilaan. Näin ollen myös sotungissa asuvat pääsisivät kulkemaan yhdellä bussilla tikkurilaan, joka helpottaisi aamuja huomattavasti.

Voting

28 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Linjasto

Tikkurilan-Hakunilan (väliilä-ei-niin-tiheä) linjasto voitaisiin integroida Malmin/Koillis-Helsingin alueen tiheään linjastoon, linjasto pitäisi suunnitella välittämättä henkisestä kaupunginrajasta, HSL-aluehan on yhtenäinen liikkumisalue! Nykymalli on aivan typerä: katsoo kun nykyiset Helsingin "sisäiset" päättyvät orjallisesti kuntarajlle, esim. h73. ja v53 käy vaan Helsingissä niinvähän kuin mahdollista. Kuitenkin ...more »

Voting

17 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Linja 62 nopeammaksi

Linja 62 on ruuhka-aikana todella hidas. Olisiko mahdollista saada 61V:n tapaan 62V:tä, joka kulkisi suoremmin Tikkurilaan? Linja voisi esim. Porttipuiston jälkeen jatkaa suoraan Jokiniementietä KRP:lle asti ja siitä Tikkurilan asemalle.

Voting

14 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Nopea yhteys Hakunilasta lentoasemalle

Toivon, että linjaa 56 ei lakkauteta ainakaan ennen, kuin kehärata on valmis. Se on lentoaseman alueella työssäkäyville todella nopea linja; Hakunilasta Lentoasemantien ja Kehä III:n risteykseen menee vain n. 15 minuuttia, josta voi vaihtaa mihin tahansa lentoasemalle kulkevaan bussiin. Toivoisin myös, että linja 56 kulkisi myöhempään illalla ja myös viikonloppuisin. Linja on selkeästi suosittu; ruuhka-aikana bussit ovat ...more »

Voting

13 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

518 Hakunila-Pasila lisää vuoroja

Bussi 518 on ainoa linja Hakunilan alueelta Käpylään ja Pasilaan, mm. Hartwall-Areenalle, Messukeskukseen ja Pasilan asemalle. Se kulkee sujuvasti Vaaralan läpi Lahdentielle ja sieltä suoraan Koskelantielle, Länsi-Pasilan kautta Pasilan asemalle. Toivoisin tiheitä vuorovälejä ja liikennettä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Voting

11 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Malminiitty

Toivoisin Tikkurila - Malminiitty - Leinelä/Koivukylä välille tasavälein kulkevaa liikennettä, jossa ei kotoa lähtiessä tarvitsisi tarkistella, miltä pysäkiltä seuraava bussi sattuu lähtemään. Nykyiset linjat 53, 71, 72 ja 611 ajavat kaikki eri reittejä, jolloin tästä tulee ongelmaa. Lisäksi varsinkin kesällä ja hiljaisina aikoina voi mennä kolme bussia peräjälkeen ja sitten olla pitkä tauko. Vaihdoton yhteys Jumboon ...more »

Voting

10 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Linja 62 nopeammaksi

Joukkoliikenneyhteys Rajakylästä ja Vaaralasta Tikkurilaan pitäisi saada nykyistä linjaa 62 tehokkaammaksi. Matka-aika monessa suhteessa tärkeään keskukseen ei ole kilpailukykyinen autolle ja tehokas pyöräilijäkin päihittää jo linjan. Meidän perheessä yhteyttä käytettäisiin taatusti enemmän harrastus- ja asiointimatkoilla, jos se toimisi tehokkaammin. Yhteys pitäisi olla ensisijassa asemalle mahdollisimman nopeasti, mutta ...more »

Voting

9 votes
Active

Kadut ja pysäkit

Submitted by

Hakunila-Peijas

Hakunilan ja Peijaksen välille pitäisi saada enemmän bussiyhteyksiä. Esimerkiksi jokin vanhaa Lahden tietä Korsosta tulevista busseista voisi ajaa Peijaksen sairaalan kautta. Näin tätä yhteyttä voisi hyödyntää myös Hakunilalaiset.

Voting

9 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Linjojen 69 ja 742 yhdistäminen

HSL:n hallitus on 16.04.2013 (Pöytäkirja Pykälä 58) päättänyt linjan 742 lakkauttamisesta. http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/paatoksenteko/Sivut/kokousaineistot.aspx Jonkinlaisena lohtuna tai osittaisena torjuntavoittona uusi linja 718 Kuninkaanmäetä Sotungin kautta Helsinkiin. Linja toimii vain ruuhka-aikoina, mutta käsittääkseni 30 min välein. Myös linja 740 lakkautetaan ja sen korvaa 718B. ********************************** ...more »

Voting

9 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

741K

Toivoisin, että kaikki 741 linjat kulkisivat Kuninkaanmäen ja Kolohongan kautta. Asutus Kuninkaanmäessä ja Kolohongassa kasvaa koko ajan, mutta busseja on vähennetty vuosien myötä. Tällä hetkellä sunnuntaisin 741K ei kulje lainkaan. Tämä ei mielestäni ole toimivaa joukkoliikennettä.

Voting

8 votes
Active