Liikenne 2015

Tikkurila-Hakunila- alueen joukkoliikenne vuonna 2015, kun Kehärata on valmis

Liikenne 2015

Linja 742 säästettävä, vuoroja lisättävä nykyisestä

Jos joku näitä vielä lueskelee niin tiedoksi: HSL:n hallitus on 16.04.2013 (Pöytäkirja Pykälä 58) päättänyt linjan 742 lakkauttamisesta. http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/paatoksenteko/Sivut/kokousaineistot.aspx Jonkinlaisena lohtuna tai osittaisena torjuntavoittona uusi linja 718 Kuninkaanmäetä Sotungin kautta Helsinkiin. Linja toimii vain ruuhka-aikoina, mutta käsittääkseni 30 min välein. Myös linja 740 lakkautetaan ...more »

Submitted by

Voting

54 votes
Active

Liikenne 2015

Linjasto

Tikkurilan-Hakunilan (väliilä-ei-niin-tiheä) linjasto voitaisiin integroida Malmin/Koillis-Helsingin alueen tiheään linjastoon, linjasto pitäisi suunnitella välittämättä henkisestä kaupunginrajasta, HSL-aluehan on yhtenäinen liikkumisalue! Nykymalli on aivan typerä: katsoo kun nykyiset Helsingin "sisäiset" päättyvät orjallisesti kuntarajlle, esim. h73. ja v53 käy vaan Helsingissä niinvähän kuin mahdollista. Kuitenkin ...more »

Submitted by

Voting

17 votes
Active

Liikenne 2015

Malminiitty

Toivoisin Tikkurila - Malminiitty - Leinelä/Koivukylä välille tasavälein kulkevaa liikennettä, jossa ei kotoa lähtiessä tarvitsisi tarkistella, miltä pysäkiltä seuraava bussi sattuu lähtemään. Nykyiset linjat 53, 71, 72 ja 611 ajavat kaikki eri reittejä, jolloin tästä tulee ongelmaa. Lisäksi varsinkin kesällä ja hiljaisina aikoina voi mennä kolme bussia peräjälkeen ja sitten olla pitkä tauko. Vaihdoton yhteys Jumboon ...more »

Submitted by

Voting

10 votes
Active

Liikenne 2015

Linjojen 69 ja 742 yhdistäminen

HSL:n hallitus on 16.04.2013 (Pöytäkirja Pykälä 58) päättänyt linjan 742 lakkauttamisesta. http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/paatoksenteko/Sivut/kokousaineistot.aspx Jonkinlaisena lohtuna tai osittaisena torjuntavoittona uusi linja 718 Kuninkaanmäetä Sotungin kautta Helsinkiin. Linja toimii vain ruuhka-aikoina, mutta käsittääkseni 30 min välein. Myös linja 740 lakkautetaan ja sen korvaa 718B. ********************************** ...more »

Submitted by

Voting

9 votes
Active

Liikenne 2015

Toimivia yhteyksiä junalle ja metroon - matkaketjuajattelua

Olisi hyvä kehittää Itäiseltä Vantaalta mahdollisimman toimivia eli riittävän nopeita ja tiheitä yhteyksiä junalle ja metroon. Syöttöyhteyksiä junalle kannattaa kehittää esim. Itä-Hakkilasta lähinnä Tikkurilaan, josta on nopeat ja tiheät jatkoyhteydet vaikkapa Pasilaan (paljon työpaikkoja). Ratkaiseva on nimenomaan koko matkaketjun sujuvuus (kokonaimatka-aika, vuoroväli jne). Myös jonkinlainen suora yhteys metrolle pitäisi ...more »

Submitted by

Voting

8 votes
Active

Liikenne 2015

Helsingin linjan 70V jatko Tikkurilaan

Helsingin linja 70V päättyy tällä hetkellä "keskelle ei mitään" Suutarilan teollisuusalueelle. Loppupätkältään linja kulkee lähes tyhjänä. Se voitaisiin jatkaa Tikkurilaan ja katsoa, että miten linjaa aletaan käyttää ja päättää jatkosta sen jälkeen.

Submitted by

Voting

7 votes
Active

Liikenne 2015

Uusi bussilinja 594

Reitti: Kallvikintie-Marjaniemi-Itäkeskus(M)-(Helsingin linjan 94 reitti)-Jakomäki-Hakunila-(Jokiniementie-Lahdentie-Kehä 3-Kielotie)-Tikkurila Kuvaus: Vähentää reilusti vaihtoyhteyksiä ja luo uusia yhteyksiä. Vuoroväli 20 min läpi päivän. Liikennöi ma-pe 6-2, la 7-2.30 ja su 8-1.30. Korvaa: -Helsingin linjan 90 kaikkine variaatioineen yhdessä Jokeri-2:n kanssa -Linjan 519 A-vuorot, joiden lopettamista harkitaan. Vuosaarelaiset ...more »

Submitted by

Voting

6 votes
Active

Liikenne 2015

TIkkurilan yhteydet

Jokeri3 eli linja 580 pitäisi jatkaa Myymäestä Espoonkeskukseen ja myöhemmin Kivenlahteen metro asemalle. Itäkeskuksesta tarvittaa suora yhteys Tikkurilaan. Linja 562A Tikkurila - Porttipuisto- Heikinlaakso - Tattariharju - Kehä1- Itäkeskus. Sitten Helsingin sisäiset linjat jotka päättyvät Vantaan rajalle ,voitaisiin jatkaa vantaan puolelle , samoten vantaan sisäset linjat voitaisii jatkaa helsingin puolelle yhdistäen ...more »

Submitted by

Voting

5 votes
Active