Liikenne 2015

Tikkurila-Hakunila- alueen joukkoliikenne vuonna 2015, kun Kehärata on valmis

Liikenne 2015

Submitted by

Hakunila-Kehä III-Puistola-Malmi syöttölinja junalle

Kehä III on ruuhkaton tällä välillä. Hakunilasta saataisiin pääradalle nopea liityntäyhteys Kehä III:a Puistolan asemalle ajamalla. LInjaa voitaisiin jatkaa vielä Malmille, jolloin Hakunilasta saataisiin nopea suora yhteys myös Malmille.

Voting

3 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Helsingin linjan 73 jatko Tikkurilaan

Helsingin linjan 73 loppupää Puistolan asemalta Biltemalle on lähes käyttämätön. Linjan käyttöastetta voitaisiin parantaa siirtämällä linjan häntä kulkemaan Puistolan asemalta Ala-Tikkurilan kautta Tikkurilan asemalle. Tikkurilasta saataisiin myös varayhteys Helsingin keskikaupungille, joka täydentäisi junaa mahdollisten junaliikenteen häiriötilanteiden aikana.

Voting

3 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Kuninkaanmäen joukkoliikenne

Uudessa linjastoluonnoksessa Kuninkaanmäki jäisi ruuhka-aikojen ulkopuolella pelkästään hitaan linjan 708 varaan. Linjan 701 nimenä on edelleen harhaanjohtavasti Helsinki-Kuninkaanmäki, vaikka se ei tule Kuninkaanmäkeen vaan menee suoraan Kolohongan teollisuusalueen päätepysäkille. Tämä on kummajainen, koska Kuninkaanmäestä tulisi varmasti enemmän matkustajia kuin iltaisin ja viikonloppuisin autiolta teollisuusalueelta. ...more »

Voting

3 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Ilolasta säilytettävä 63 bussi Tikkurilaan entisellä reitillä

Ilolasta tarvitaan jatkossakin 63 bussi Tikkurilaan reitillä Kylmäoja - Epinkoskentie - Koivukylänväylä - Laaksotie - Simonkyläntie - Läntinen Valkoisenlähteentie - Tikkurilan asema. Ilolasta kulkee lapsia Simonkallion kouluun, Peltolan kouluun ja Urheilupuistoon harrastuksiin kesät - talvet.

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Kylmäoja - Simonkylän yläaste - Tikkurilan lukio - uusi linja

Kylmäojalta oli jossain vaiheessa suunnitteilla uusi bussilinja, jonka oli määrä tarjota koulumatka Simonkylän yläasteelle ja Tikkurilan lukioon. Nyt tämä linja on vähin äänin unohdettu. Talvi on tulossa ja jälleen täältä Ilolasta pitäisi lasten päästä noihin kouluihin myös bussilla, jotta ei tarvitse kulkea lumessa ja sohjossa metsäteitä.

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

bussi 56

Bussi no 56 ei saa lopettaa,kuljen Länsimäestä Myyrmäkeen tutkimuksissa miten sitten menen, jos se lopetetaan, monen mutkan kautta ja toiseksi myyrmäkeläiset pääsevät yhdellä bussilla Peijakseen.

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Hakunila-Lassila-Pmäki-Lepvaara-Oniemi M

Koillisosista Hakunila Jakomäki suunnalta kestää yli tunnin päästä suurille työpaikka-aluille. Ihmisten kannattaa mennä omalla autolla reilusti nopeammiin ja liikenne ruuhkaantuu. Uuden bussilinjan reittiehd. Hakunilantie-Vaaralantie.Suurmetsäntie-Porvoonväylä- Kehä1-Kantelettarentie-Kaupintie-Pitäjänmäentie-Turuntie-KehäI-Otaniementie metroasema aluksi vaan Oniemi keskusta. On tosi nopea vino poikittailinja yhteys molempiin ...more »

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

518 linjan edelleen jatkettava Vallilaan!

Päätepysäkkiä ei saa jättää Ilmalantorille! Päätepysäkin muuttaminen puolitiehen pudottaa linjan matkustajamäärän. Teollisuuskadun varressa on isoja työnantajia (pankit, HOK, Sonera, Unilever jne) joiden henkilökunta käyttää 518 linjaa. Matkustajamäärän pudottua koko linja tiputetaan pois, jos päättäri nyt siirretään Pasilaan. Linjalla on myös käyttöä Pasila-Vallila välillä, koska Pasilasta tulee ja sinne jää paljon ...more »

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Yhteys Tarhurinpuistosta Hiekkaharjun asemalle

Tarhurinpuisto sijaitsee lähellä rataa, mutta kohdalla ei ole asemaa. Hiekkaharjun asema on lähellä melko suoran tien päässä mutta matkaa on 1,5 kilometriä. Linja 736 pitäisi ajaa Talvikkitieltä Tarhurintien kautta Hiekkaharjun asemalle ja siitä Urheilutielle.

Voting

2 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Lentokentältä nopea suora yhteys Jumboon

Lentokentältä pitäisi olla nopea ja kätevä yhteys Jumboon. Ehdotan tunnelissa kulkevaa (Automatisoitua) raitiovaunu yhteyttä Jumboon/Flamingoon. Myös kävely/pyöräilytunneli suoraan Lentokentältä Jumboon voisi toimia. Nytkin saattaa joutua odottaa pitkään ja bussit ovat tuulilasiin asti täynnä matkustajia ja matkatavaroita. Kehärata lisää varmasti matkustajia!

Voting

1 vote
Active