Liikenne 2015

Tikkurila-Hakunila- alueen joukkoliikenne vuonna 2015, kun Kehärata on valmis

Liikenne 2015

Tikkurila-Kehä III-Espoon keskus-Kirkkonummi

Reitti tarjoaisi vaihdottoman yhteyden Tikkurilasta Espoon keskukseen ja Kirkkonummelle. Tämä matka on nykyisin tehtävä Helsingin keskikaupungin kautta ja sisältää vaihtoja. Matka-aika on pitkä ja vaihdot luovat epävarmuutta ja epämukavuutta. Itä-Vantaalta ja Koillis-Helsingistä pitäisi saada parempia yhteyksiä läntiselle pääkaupunkiseudulle.

Submitted by

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

linja 74

Ensinnäkin kiitokset linjan 74 jatkosta Porttipuistoon, mutta toivoisin muutoksia linjan loppureittiin. Vanhalta Porvoontieltä voitaisiin kääntyä suoraan Porttipuistontielle kuten 68 kulki viime vuonna ja unohtaa tuon Salpakujan kierroksen, se kun tuntuu busseillekin hankalalta tieltä. Pysäkkikään Ikean pihassa ei varmaan ole liian kaukana Anttilassa yms. asioiville, koska eihän pysäkkiä ole Porttipuiston liikekeskuksen ...more »

Submitted by

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Maarinkunnaalaiset herätkää!

Uuden suunnitelman mukaan Tikkurilantietä Maarinkunnaan ohi Tikkurilaan kulkisivat linjat 708 ja 709 tiheimmillään puolen tunnin välein. Uudistus heikentää yhteyksiä todella paljon. Vaikuttanee myös laajemmalle alueelle. Ehdottomasti vuorovälejä tiuhemmaksi!

Submitted by

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Runkolinja 562 Jokiniemessä

Ehdotettu runkolinja 562 tekee kummallisen n. 5 minuutin kunniakierroksen Jokiniemen ja Tikkurilan ympäri ennen kuin saapuu aseman terminaaliin. Idästä tulevien vaihtoyhteyden nopeuttamiseksi ja Jokiniemen yhteyksien parantamiseksi ehdottaisin sille seuraavaa reittiä: Hakunila - Jokiniementie - Tikkurilantie - Ratatie - Aseman terminaali - Unikkotie - Kielotie - Valkoisenlähteentie (tai vaihtoehtoisesti Hiekkaharjuntie ...more »

Submitted by

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Kuninkaanmäen ja Sotungin busseille uudet reitit

Ensinnäkin 742 bussin on lopettaminen väärin. Moni Sotunkilainen käy töissä/koulussa Helsingissä ja sinne on oltava suora yhteys! Olisi todella turhauttavaa aina kävellä 1-1.5km lähimmälle 741 bussin pysäkille. Mutta koska 742 aiotaan lakkauttaa, tässä uusi ehdotus: Linja 740 voisi pidentyä Nissaksesta, ajaen nykyistä 741 bussin reittä Mittatien päätepysäkille. Bussi voisi esimerkiksi kulkea arkisin 4 kertaa tunnissa ...more »

Submitted by

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Lentokentältä nopea suora yhteys Jumboon

Lentokentältä pitäisi olla nopea ja kätevä yhteys Jumboon. Ehdotan tunnelissa kulkevaa (Automatisoitua) raitiovaunu yhteyttä Jumboon/Flamingoon. Myös kävely/pyöräilytunneli suoraan Lentokentältä Jumboon voisi toimia. Nytkin saattaa joutua odottaa pitkään ja bussit ovat tuulilasiin asti täynnä matkustajia ja matkatavaroita. Kehärata lisää varmasti matkustajia!

Submitted by

Voting

1 vote
Active

Liikenne 2015

Linjan 70T jatko Tikkurilaan

Linjan 70T jatkaminen Suutarilasta Tikkurilaan korvaisi linjan 577 loppupään. Tikkurilasta tulisi suora yhteys Töölöön ja Kamppiin.

Submitted by

Voting

1 vote
Active