Liikenne 2015

Submitted by

Toimivia yhteyksiä junalle ja metroon - matkaketjuajattelua

Olisi hyvä kehittää Itäiseltä Vantaalta mahdollisimman toimivia eli riittävän nopeita ja tiheitä yhteyksiä junalle ja metroon. Syöttöyhteyksiä junalle kannattaa kehittää esim. Itä-Hakkilasta lähinnä Tikkurilaan, josta on nopeat ja tiheät jatkoyhteydet vaikkapa Pasilaan (paljon työpaikkoja). Ratkaiseva on nimenomaan koko matkaketjun sujuvuus (kokonaimatka-aika, vuoroväli jne). Myös jonkinlainen suora yhteys metrolle pitäisi ...more »

Voting

8 votes
Active

Kadut ja pysäkit

Submitted by

Urheilutie

Urheilutie on kapea väylä Valkosenlähteentien ja Tikkurilantien välissä. HSL:n tulisi siirtää kaikki bussiliikenne Urheilutieltä Jokiniementielle (kulkee rinnakkain U-tien kanssa). Urheilutiellä on vain yksi pysäkki Helsinkiin päin ja kaksi toiseen suuntan. Nekin kaksi on Tikkurilantien päässä noin 150 m etäisyydellä toisistaan. Vastaantulevat bussit mahtuvat juuri ja juuri kohtaamaan 6 m leveällä tiellä. Talvella tilanne ...more »

Voting

7 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Helsingin linjan 70V jatko Tikkurilaan

Helsingin linja 70V päättyy tällä hetkellä "keskelle ei mitään" Suutarilan teollisuusalueelle. Loppupätkältään linja kulkee lähes tyhjänä. Se voitaisiin jatkaa Tikkurilaan ja katsoa, että miten linjaa aletaan käyttää ja päättää jatkosta sen jälkeen.

Voting

7 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Uusi bussilinja 594

Reitti: Kallvikintie-Marjaniemi-Itäkeskus(M)-(Helsingin linjan 94 reitti)-Jakomäki-Hakunila-(Jokiniementie-Lahdentie-Kehä 3-Kielotie)-Tikkurila Kuvaus: Vähentää reilusti vaihtoyhteyksiä ja luo uusia yhteyksiä. Vuoroväli 20 min läpi päivän. Liikennöi ma-pe 6-2, la 7-2.30 ja su 8-1.30. Korvaa: -Helsingin linjan 90 kaikkine variaatioineen yhdessä Jokeri-2:n kanssa -Linjan 519 A-vuorot, joiden lopettamista harkitaan. Vuosaarelaiset ...more »

Voting

6 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

TIkkurilan yhteydet

Jokeri3 eli linja 580 pitäisi jatkaa Myymäestä Espoonkeskukseen ja myöhemmin Kivenlahteen metro asemalle. Itäkeskuksesta tarvittaa suora yhteys Tikkurilaan. Linja 562A Tikkurila - Porttipuisto- Heikinlaakso - Tattariharju - Kehä1- Itäkeskus. Sitten Helsingin sisäiset linjat jotka päättyvät Vantaan rajalle ,voitaisiin jatkaa vantaan puolelle , samoten vantaan sisäset linjat voitaisii jatkaa helsingin puolelle yhdistäen ...more »

Voting

5 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Yhteydet Itä-Hakkilasta ja Kolohongasta Tikkurilaan junalle

Linja 69 toimi kesään saakka erinomaisena työmatkalaisten liityntäyhteytenä Tikkurilan asemalle, kun vuoroväli oli tasainen kumpaankin suuntaan ( 2x tunnissa, 1/2 t vuoroväli). Perusteluna toisen vuoron lyhentämiselle jättämällä Sotunki ja Hakunila pois on esitetty taloutta (ymmärrettävä peruste). Mutta lopputulos on epäonnistunut - tunnin molemmat lähdöt Itä-Hakkilasta päin ovat lähes tai täysin (klo 8) päällekkäin, ...more »

Voting

4 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Poikittaislinja Tikkurila-Tapiola/Lauttasaari

Kuljen päivittäin työmatkaa kolmella eri liikennevälineellä päästäkseni työpaikalleni Lauttasaaren kupeeseen Simonkylästä. Ja niin näkyy kulkevan moni muukin. On ikävää jatkuvasti kytätä aikatauluja ja toivoa, että aikataulut pitävät, ja jos ne eivät pidä, värjöttelet sitten huonolla säällä ulkona odottamassa seuraavaa. Pääsisihän sitä kahdellakin bussilla,, mutta matka-aikaa menee paljon enemmän. Ehdottaisin jotain jokerilinjaa ...more »

Voting

3 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Hakunila-Kehä III-Puistola-Malmi syöttölinja junalle

Kehä III on ruuhkaton tällä välillä. Hakunilasta saataisiin pääradalle nopea liityntäyhteys Kehä III:a Puistolan asemalle ajamalla. LInjaa voitaisiin jatkaa vielä Malmille, jolloin Hakunilasta saataisiin nopea suora yhteys myös Malmille.

Voting

3 votes
Active