Kadut ja pysäkit

Submitted by

Hidastetöyssyt

Hidastetöyssyt ovat ihan toimiva ratkaisu henkilöautoliikenteen hidastamiseksi paikallisesti. Tilanne on aivan toinen kun siihen ajetaan 16 tonnia painavalla ilmajousitetulla bussilla. Ehdottaisin että joka paikassa mihin tulee hidastetöyssyjä HSL poistaa bussiliikenteen kyseisiltä katuosuuksilta kokonaan. Jos ajonopeudet huolestuttavat, niin poliisin suorittama nopeuden valvonta on huomattavasti parempi vaihtoehto. Yleensä ...more »

Voting

0 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

tikkurila-jokiniemi-koivykylä-korso

bussilinja koka ajaisi jokiniemestä korsoon,koivukylän kautta.K-juna on ainut joka pysähtyy kyseisillä asemilla ja varsinkin talvisin niitä ei tule,eikä ole lämmintä odotus tilaa,linja voisi kylkea hyvin vain työaikana.jotta olisi vaihtoehto k-junalle.

Voting

0 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Vantaan vankila

Tikkurilasta pitäisi päästä lähemmäs Vantaan vankilaa kuin nykyisillä yhteyksillä. Erityisen ärsyttävä tilanne meille vankilassa työssä oleville on aamulla, kun linja 69K kiertää Onniset, K-raudat ym. Ehdotukseni on linja xx, ajaa nykyistä linjaa 62, Hakunilan kohdalla menee vanhalle Lahdentielle.

Voting

0 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Linja 714 syksy 2011

Toivoisin, että tämä bussiyhteys toteutuisi 2012: Yhteyksiä Pohjois-Helsingistä Vantaan puolelle Porttipuiston työpaikka-alueelle parannetaan perustamalla uusi seutulinja 714 Hakaniemi–Sepänmäki–Tapanila–Puistola–Porttipuisto. Teksti kopioitu: Seudun joukkoliikennesuunnitelma 2010–2014 HSL:ltä vaihtoehdoksi tarjottiin bussia 577, joka taasen ei palvele oikein mitenkään Malmilta - Porttipuistoon kulkijoita ja juna ja ...more »

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

Tikkurila-Kehä III-Espoon keskus-Kirkkonummi

Reitti tarjoaisi vaihdottoman yhteyden Tikkurilasta Espoon keskukseen ja Kirkkonummelle. Tämä matka on nykyisin tehtävä Helsingin keskikaupungin kautta ja sisältää vaihtoja. Matka-aika on pitkä ja vaihdot luovat epävarmuutta ja epämukavuutta. Itä-Vantaalta ja Koillis-Helsingistä pitäisi saada parempia yhteyksiä läntiselle pääkaupunkiseudulle.

Voting

0 votes
Active

Kadut ja pysäkit

Submitted by

Uusi pysäkki

Saisiko Maratontie 46 vastapäätä uuden bussipysäkin, jolloin Helsingin keskustasta tullessa voisi poistua bussista (77, 518 ja 741), ja vaihtaa toiselta uudelta pysäkiltä Maratontie 40 tai 42 kohdilla Rajakylän ja Mellunmäen suuntaan. Parantaisi huomattavasti vaihtoa ko suuntaan. Toinen hyöty Vaaralan ja Hakunilan suuntaan olisi vaihtoyhteys Helsingistä linjalta 77 linjoille 56, 62 ja 88, mitä nykyään ei ole ollenkaan. ...more »

Voting

0 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Linja 62 nopeammaksi

Monet muutkin ovat näemmä toivoneet tämän linjan sujuvuuteen parannusta. Pari vuotta sitten reittiä muutettiin siten, että kulkee nyt Tikkurilantieltä Urheilutielle ja sieltä uuden sillan ali Kielotielle. Osuus Kielotietä pitkin asemalle lukuisine valoineen viivästyttää yhteyttä aivan kohtuuttomasti. Vastaavasti Kielotietä pitkin kulkee linjoja asemalle pilvin pimein, joten sille osuudelle 62 ei tuo mitään lisäarvoa. ...more »

Voting

0 votes
Active

Nykyinen liikenne

Submitted by

Ilola-Koivukylä-Helsinki

Ehdotan, että 77:n vuorovälejä tarkistettaisiin ja tihennettäisiin aamun työmatkaliikenteen ajaksi sopimaan paremmin K-junaan varsinkin nyt, kun Tikkurilan asemakeskuksen rakentamisen ym. tietöiden takia bussin 63 kulku Ilolasta Tikkurilan asemalle on entistä hitaampaa.

Voting

0 votes
Active

Liikenne 2015

Submitted by

linja 74

Ensinnäkin kiitokset linjan 74 jatkosta Porttipuistoon, mutta toivoisin muutoksia linjan loppureittiin. Vanhalta Porvoontieltä voitaisiin kääntyä suoraan Porttipuistontielle kuten 68 kulki viime vuonna ja unohtaa tuon Salpakujan kierroksen, se kun tuntuu busseillekin hankalalta tieltä. Pysäkkikään Ikean pihassa ei varmaan ole liian kaukana Anttilassa yms. asioiville, koska eihän pysäkkiä ole Porttipuiston liikekeskuksen ...more »

Voting

0 votes
Active